•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

UBESKRIVELIG!

Rokkones/Johnsen

Lørdag 11 november kl. 12.00, Hammerfest BibliotekSilje og Ola elsker dans og musikk. Sammen med publikum vil de prøve å sette ord på det de opplever. Men av og til kan det virke nesten helt... Ubeskrivelig!

Kjenner du at det sitrer i kroppen av de rare lydene som Ola lager? Eller at du har lyst til å drømme deg bort? Blir du trett? Og hva føler man selv når Silje beveger seg mykt som en katt mellom benkene?

Velkommen inn i en fargerik og lysfull arena, der man tar plass på fine sittebenker og får en danse - og musikkopplevelse virkelig tett på kroppen. Med tanke på at kunst kan være et godt utgangspunkt både for diskusjon og for å la fantasien løpe, ønsker kunstnerne å inspirere til å snakke om kunstopplevelser og å skape glede og engasjement rundt det å se på scenekunst. Forestillingen er i utgangspunktet laget for 1. - 4. klassinger, men i denne åpne forestillingen er alle hjertelig velkommen.

Stacks Image 48355
Foto: Arthur Arnesen

Varighet ca. 30 min. Tekst Norsk

Koreografi/dans Silje Solheim Johnsen Komposisjon/musikk Ola Asdahl Rokkones Dramaturgi Jenny Svensson Scenografi Thale Kvam Olsen Snekker Melvin Roy van den Berg I forprosjektet Håvard Arnhoff (Scenografi) og Lina Killingdalen (Dramaturgi)

Spillingen er et samarbeid mellom DanseFestival Barents, Hammerfest bibliotek og Dansearena nord. Ubeskrivelig! er støttet av Norsk Kulturråd, Den Kulturelle Skolesekken i Nordland og Dansearena nord. Takk til Tromsø Kulturskole, Rådstua Teaterhus, RadArt - nettverk for fri scenekunst og Hålogaland Teater.


Silje Solheim Johnsen (1986) er utdannet i samtidsdans fra Laban, London og i dansevitenskap, NTNU og hennes virke som dansekunstner er utøvende og skapende. Hun har også undervist mye i Norge, England og USA. Hun jobber mye stedsspesifikt og er opptatt av at dans skal kunne oppleves i forskjellige sammenhenger og at terskelen for å oppleve dans skal være lavere. Hun arbeider med å skape nye, og utvide gamle, arenaer for hvor koreografisk arbeide kan finne sted. I det siste har arbeidet hennes handlet om å gjøre abstrakt dans tilgjengelig for et ungt publikum. 

Ola Asdahl Rokkones (1983) er bosatt i Tromsø, og er en av få saxofonister som jobber på tvers av flere sjangre - både med jazz, klassisk musikk og folkemusikk. Som klassisk musiker har han vært solist med flere orkestre i både Norge og utlandet, og han har urfremført musikk av flere komponister. Som jazzmusiker figurerer han i flere band og konstellasjoner. Bak seg har han fire plateutgivelser, og han mottok i 2012 Tromsø kommunes kulturpris. 

www.siljesolheimjohnsen.com
www.olarokkones.no

Stacks Image 48383
Stacks Image 48391