•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

THIS IS CONCRETE

Jefta van Dinther og Thiago Granato


Fredag 9 nov. kl. 21.00, Ole Olsensalen, Arktisk kultursenterEn langsom suggerende reise i bevegelser og beats.
THIS IS CONCRETE er en langsom reise. To menns kropper blander seg og grensene mellom de forsvinner. Lagt i et sonisk miljø med svimlende beats og vendende skygger, er dansernes reise lang, bedøvet, coital. Bevegelser muterer til ord når de to menns stemmer begynner å snakke med sine munner og kropper. I kroppslig og sosial fusjon generert mellom dem, glir kjøreturen inn i nytelse, snakking inn i spising, sex inn i dans og symbioser inn i parasittisme.

THIS IS CONCRETE er et samarbeid mellom koreografene og danserne Jefta van Dinther og Thiago Granato. Forestillingen iscenesetter noe intimt, inkorporerer det flyktige som byggeklosser i komposisjonen - og tilbyr publikum å tilbringe tid med noe usikkert; noe usikkert og smittsomt sakte.

 • Stacks Image 48372

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48373

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48374

  Caption Text

  Link
Foto: Renato Mangolin
Varighet 55 min

Koreografi og dans Jefta van Dinther og Thiago Granato Lys design Jan Fedinger Lyd design David Kiers Produksjons manager Annie Schachtel – Bohm Bohm Room Kunstnerisk rådgiver Sandro Amaral, Frederic Gies og Robert Steijn.

THIS IS CONCRETE er produsert av Jefta van Dinther og Thiago Granato Administrasjon Interim kultur AB (svb) Distribusjon Key Performance Co-produksjon PACT Zollverein, Grand Theatre Groningen, Panorama Festival Rio de Janeiro, CNDC Angers og Fabrik Potsdam / Étape Danse | Støttet av the Swedish Arts Council, the Swedish Arts Grants Committee, City of Stockholm og Fonds Podiumkunsten The Netherlands.


Jefta van Dinther er en koreograf og danser som arbeider mellom Stockholm og Berlin. Hans arbeid er preget av en streng fysisk tilnærming og innebærer alltid en iscenesatt forskning av selve bevegelsen. Den bevegelige kroppen står i sentrum av hans arbeid, men tilhører og samhandler med en kropp av lys, lyd og materialer som utgjør et miljø av oppfatning og følelse. jeftavandinther.com

Thiago Granato er en kunstner engasjert i å skape dans og koreografisk praksis med potensialet til å utvikle ulike måter å nærme seg bevegelse på. Hans produksjon er resultatet av prosesser som insisterer på å fremme erfaringer med politisk forandring og estetisk innovasjon. Hans interesse for bevegelse er basert på kroppens evne til å forvandle seg selv ved å oversette indre abstrakte krefter til gjenkjennelige tegn. www.thiagogranato.com