•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

Bestevenner

Teater Avvik

Lørdag 9 nov. 12:00, Foajeen AKS

Hva er en ekte venn, og hvordan reparerer man et vennskap som har gått i tusen knas?" En sjarmerende teaterkonsert for barn fra 3 år og oppover.
Tøddel og Tilde har sluttet i det store orkesteret. Men hva gjør vel det? Begge ser ut til å trives som omreisende underholdere. Så fort de finner et passende publikum setter de i gang. Med seg har de en håndfull strengeinstrumenter, en solid dose spilleglede, og et arabisk sagn om vennskap.

 • Stacks Image 48581

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48582

  Caption Text

  Link
Foto: Teater Avvik

Lengde 40 min (ingen pause). Passer for barn 3-100 år

En forestilling av ringreven Lars Vik /Fritjof Fomlesen, med splitter nye "få på hjernen sangen" av Guttorm Guttormsen. På scenen står bestevennene Henrik Bøe Larsen og Tobias Vik, som har ledd og arbeidet sammen i 20 år. Sammen spiller de i to forskjellige barneforestillinger, hjelper hverandre med ulike produksjoner, og turnerer land og strand rundt.


Tobias Vik & Henrik Bøe Larsen traff hverandre på videregående, og har de siste 20 årene vært venner både på og av scenen. De turnerer " Bestevenner" av Teater Avvik og sin egen forestilling "Piratene Knuff og Klem". Henrik er ambulerende lydmann på flere av Tobias sine forestillinger, og når Henrik ikke har tid til amatørteatergruppene sine stepper Tobias inn.Når de er fra hverandre er Henrik involvert i improvgruppa "Norges lykkeligste", og regisserer diverse spel i Sørumsandområdet. Tobias driver Teater Avvik sammen med Lars Vik, og spiller seks forskjellige forestillinger for barn og en for voksne. www.teateravvik.no