•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Innsiden ut – et skrive- og samtalerom

Hild Borchgrevink & Venke Marie Sortland

Tors 7. nov. & Fre. 8 nov. kl. 12.00-15.00, Hammerfest Bibliotek


Stacks Image 48617

Prosjektet Innsiden ut inviterer alle som er involvert i DanseFestival Barents – scenekunstnere, publikum, teknikere, frivillige og andre medvirkende, til å skrive med utgangspunkt i forestillinger under festivalen.

Torsdag 7. nov og fredag 8. nov er det åpent skriverom på Hammerfest Bibliotek fra kl 12.00-15.00. I skriverommet kan du sitte og skrive, få tilbakemelding på det du skriver, lese hva andre har skrevet og diskutere forestillinger. Kom innom!

Hild Borchgrevink har en MFA i kunst og offentlige rom fra Kunsthøgskolen i Oslo og er utdannet i skapende skriving fra Skrivekunstakademiet i Hordaland. Ved siden av egen kunstnerisk praksis jobber hun som redaktør og skribent og holder skrivekurs og diskursprosjekter innen musikk og dans. Fra 2012-2017 var hun redaktør for Scenekunst.no.

Venke Marie Sortland er dansekunstner og skribent. Hun har jobbet som utøver for en lang rekke norske og internasjonale koreografer og er en av initiativtakerne til gruppen Landing som utvikler steds- og målgruppespesifikk dansekunst og refleksjon rundt denne. Hun er utdannet fra skolen for Samtidsdans og har en MA i pedagogikk fra Universitetet i Oslo.

Prosjektet er et samarbeid mellom Hild Borchgrevink, Venke Sortland og DanseFestival Barents.