•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

I DET FJERNE, TROJA

Magnus Myhr


Lørdag 9 november kl. 18:00, Frityren, Arktisk kultursenter


Stacks Image 48586

Som en feminin mann har jeg kjent på en ytre og indre konflikt mellom det feminine og det maskuline, en opplevelse som eksisterer i min egen kropp. Jeg vil grave dypere i mine personlige erfaringer, og med kroppens poetiske og fysiske kraft gå dem i møte.

 • Stacks Image 48372

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48373

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48374

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48380

  Caption Text

  Link
Foto: Chrisander Brun

Lengde Ca. 50 min (ingen pause)

Koreograf, utøver, produsent Magnus Myhr Musikk Bendik Giske Scenografi/Lys/Kostyme/Foto Chrisander Brun Kunstnerisk katalysator/Ytre Øye Terje Tjøme Mossige Dramaturg Melanie Fieldseth, Black Box teater Produsent Inger-Reidun Olsen/Ingeborg Husbyn Aarsand Teknisk sjef Magnus Boyd/Arne Lindberget Co-produsert av Teaterhuset Avant Garden, BIT Teatergarasjen, RAS – regional arena for samtidsdans, Black Box teater

Støttet av Norsk kulturråd, Det Norske Komponistfond, Fond for lyd og bilde, Oslo kommune, Fritt Ord, FFUK og Sør-Trøndelag fylkeskommune.


Magnus Myhr har jobbet som utøver innen dans og teater siden 2007. Han lager arbeid som er forankret i personlige erfaringer, og interesserer seg for tematikk som omhandler oppvekst, gestaltning av kjønn og menneskers iboende forfengelighet. I DET FJERNE, TROJA er Myhrs andre helaftens produksjon. Han lagde i 2014 soloforestillingen JEG SATT PÅ EN STEIN OG SÅ UTOVER «HAVET», som ble vist på Teaterhuset Avant Garden, Black Box teater, RAS – regional arena for samtidsdans og BIT Teatergarasjen. Forestillingen vant NATT&DAGs Trondheimprisen 2014 i kategorien årets scenekunst.