Finding the balance - changing the world

Haugen Produksjoner


Onsdag 4 november kl. 19:30, Solveig Leinan-Hermo studio, Arktisk kultursenter


Hvordan hadde det vært om vi alle var i balanse, hadde vi reddet verden da? Dette prosjektet er ambisiøst på mange måter. Ni russiske, norske og svenske kvinner har samlet seg om samme oppgave, nemlig å finne ut av et av de mest grunnleggende prinsipper vi kjenner. Dette arbeidet har naturlig nok brakt oss ut av balanse og noen ganger i god balanse mellom øst og vest, kunst og terapi, dans og teater, Yoga og billedkunst, mann og kvinne. 

Finding the Balance, Changing the world blander sjangre, uttrykk og kulturer i denne bokstavelig talt grenseoverskridende og omsluttende kunst-opplevelsen som favner et stort mangfold samlet i en balansert og styrkende cocktail for hodet og hjerte.

  • Stacks Image 135

    Caption Text

    Link
  • Stacks Image 136

    Caption Text

    Link

Medvirkende Eva Ekengren, (skuespiller/holistic counselor), Liv Hanne Haugen (dansekunstner), Ekaterina Bespalova (skuespiller), Anne Katrine Haugen (dansekunstner/ coach), Hilda Kaniusonyte Ekengren (visuell kunstner), Olga Romanova (yoga lærer, terapeut), Valentina Morozova (psykolog og kunst terapeut), Katerina Gavrilova (regissør), Kozlova Kseniia (lysdesigner).

Produsert av Haugen Produksjoner og RuNo teater

Støttet av Barentssekretariatet og BarentsKult

Stacks Image 171
Stacks Image 176