•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

JOE5

Duda Paiva Company & Figurteateret i Nordland

DIGITAL VISNING: Torsdag 5 november kl. 21:00, Foajeen, Arktisk kultursenter


Stacks Image 48636
Forestillingen er gratis, men vi blir veldig glade for donasjoner til DanseFestival Barents via VIPPS. Vi har begrenset kapasitet, vennligst ta kontakt med oss på post@dansefestivalbarents.no for registrering.

For å feire Duda Paiva Company 15-årsjubileum dykker vi inn i fremtiden!

Velkommen til JOE 5, hvor den uhyggelige livligheten til skumdukkene til Duda Paiva Company møter de beste dansetalenter for å skape visuell poesi på sitt beste.

I denne nye solo utforskes settingen av en post-apokalyptisk verden og menneskeheten stilles til spørsmål. I stedet for å bli født, er mennesket designet av et utenomjordisk system som skaper et perfekt neo-menneske: evig ung, uendelig modifisert. Men er perfeksjon og udødelighet verdig, vel vitende om at vi må gi opp alt som gjør oss menneskelige, om og om igjen?

Den dystopiske verdenen til JOE 5 er bygd i kreativ dialog med STMSND Theatre Collective, ved å flørte med ideer om cyberpunk og futuristiske visjoner om Michel Houellebecqs ‘The potential of an island’.

 • Stacks Image 48544

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48545

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48546

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 48552

  Caption Text

  Link
Foto: Studio-Matusiak/Kim Kooiman
Konsept og regi Duda Paiva Dramaturgi Kim Kooiman Utøvere Duda Paiva eller Ilija Surla eller Josse Vessies Dukker Duda Paiva og Andre Mello Scenografi STMSND Musikk og video Wilco Alkema Lys Mark Verhoef Dekor Daniel Patijn Kostyme Aziz Bekkaoui Dekor og kostyme studio Atty Kingma Outside eye Preben Faye-Schjøll

Med støtte fra Dutch Performing Arts Fund og av Amersfoort kommune (NL).


Stacks Image 48621
Stacks Image 48624