•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

Motstand

(Arbeidsvisning)

Nadja Voorham og Gerd Kaisa Vorren


Lørdag 7 november 18:00 & Søndag 8 november 18:30, Gjenreisningsmuseet


Stacks Image 210
Forestillingen er gratis, men vi blir veldig glade for donasjoner til DanseFestival Barents via VIPPS. Vi har begrenset kapasitet, vennligst ta kontakt med oss på post@dansefestivalbarents.no for registrering.

Jeg skal skyve mot deg, men skyv tilbake, okei? Kom nært. Ikke våg å ta ett skritt nærmere. Bare la meg være. Ikke bry deg om hva jeg gjør i min kollaps, det er mitt sted. Jeg er trøtt. Kan jeg falle? Nei? Jeg gjør det likevel. Skader jeg deg? Glemmer jeg deg? Jeg holder tak her. Ser du meg? Jeg har din svette på meg. Det har letet seg inn i fibrene som min t-skjorte er laget av. Ser du din svette i fibrene i min t-skjorte? Ja. Det var som en storm, var det ikke? Jeg trodde vinden kom utenfra, men det var vi som holdt liv i den. Stå opp. La oss. Okei? Ja. 1, 2, 3.

“Motstand” er en oppdagelse av hvordan motstand viser seg i det personlige, det fysiske, det som er felles, og måten den fletter seg gjennom disse lagene.

 • Stacks Image 158

  Caption Text

  Link
 • Stacks Image 159

  Caption Text

  Link

Kunstnerne Nadja Voorham og Gerd Kaisa Vorren har samarbeidet med Mohammad Alhmidi og Ahmed Takesh fra Hammerfest. De fire ble kjent under prosjektet “Morgendagens vitner” for to år siden. Gjennom bevegelse, dans, turer, film, skriving, improvisasjon, tegning og diskusjon har de laget strukturer som støtter de forskjellige og personlige tolkningene av motstand.

Medvirkende Gerd Kaisa Vorren, Nadja Voorham, Mohammad Alhmidi, Ahmed Takesh Samarbeidspartner Stellaris DansTeater Støttet av Norsk Kulturfond og Dansearena nord


Stacks Image 204
Stacks Image 219
Stacks Image 221