•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Panflutes and Paperwork

Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage

Fredag 6 november kl. 19:30, Frityren, Arktisk kultursenter


I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk. Med utgangspunkt i partiturer legger de vekt på interesse for struktur og metode, heller enn talent og virtuositet. Tittelen til duetten hinter til kontrasten mellom det våte og det tørre; det inderlige og det strukturelle, det lekne og det byråkratiske. Det er en spenning mellom disse tilstandene som viser til den velkjente koreograf-komponist-relasjonen og dens konvensjoner. Med verktøy fra begges leire oppfinner Ingrid og Lasse nye sammentreff som endrer spillereglene.

  • Stacks Image 48544

    Caption Text

    Link
  • Stacks Image 48545

    Caption Text

    Link
  • Stacks Image 48546

    Caption Text

    Link
Foto: Sara Anke
Koreografi Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage Musikk Lasse Passage og Ingrid Berger Myhre Lys Edwin van Steenbergen Veiledning Alex Zakkas, Merel Heering Kostymer Min Li

Støttet av Norsk Kulturråd
Co-produksjon Dansateliers Rotterdam (NL), Black Box Teater (NO), CSC Bassano Del Grappa (IT), WP Zimmer (BE).
Takk til P.A.R.T.S., Rimi/Imir Senter for Scenekunst, Moving Futures Festival, FPK Nieuwe Makers Regeling.

Språk engelsk
Varighet 50 minutter


Ingrid Berger Myhre er en norsk dansekunstner basert i både Brussel og Rotterdam. Hun har en MA i Choreography; research and performance fra ex.e.r.ce ved Centre Chorégraphique National de Montpellier og har siden 2014 vært tilknyttet Dansateliers Rotterdam som koreograf.

Komponist og artist Lasse Passage, begynte å studere komposisjon ved Griegakademiet i Bergen og gikk videre til å fullføre en BA i Sonologi fra Kongelige Konservatoriet i Den Haag (NL). Musikken er farget av bakgrunnen hans fra elektroakustikken (EA), den rytmiske musikken - og symbiosen mellom disse. 

www.ingridbergermyhre.com

Stacks Image 48612
Stacks Image 48625