A Story

Roskva Yasmin Andersen

Søndag 14 november kl. 17:00, Solveig Leinan-Hermo studio, Arktisk kultursenter


Forestillingen er en undersøkelse av hvordan kroppen og følelsene våre påvirkes av emosjonelle hendelser. Noen ganger oppstår situasjoner som endrer livet slik du kjenner det, i større eller mindre grad. Hvordan takler du denne nye virkeligheten når du har spørsmål som kanskje ikke blir besvart, og valg som er vanskelige å ta. 

Roskva Yasmin Andersen er opptatt av relasjoner; forholdet til seg selv, til egen kropp, og til andre mennesker. Hvordan møter vi oss selv? Hvordan møter vi andre? 

A Story er en danseforestilling som deler og berører gjennom en personlig historie, en historie om hvordan Roskva Yasmins egen virkelighetsforståelse endret seg. Forestillingen tar for seg spørsmål rundt tilhørighet og forvirring i møte med nye sannheter. Sannheter man har tatt for gitt om seg selv og om andre. Hva er sant og ikke? Kroppen utforsker det som er kjent og ukjent, letende gjennom et tidvis kaotisk landskap. Kan det som er ukjent være trygt? A Story er en undersøkelse av hvordan kroppen og følelsene våre påvirkes av skjellsettende hendelser, en dans om store tanker og sterke følelser.
 

 • Stacks Image 156

  Foto: Ingeborg Bjerke Styve

  Link
 • Stacks Image 157

  Foto: Ingeborg Bjerke Styve

  Link
 • Stacks Image 158

  Foto: Ingeborg Bjerke Styve

  Link

Dansekunster (koreograf/utøver) Roskva Yasmin Andersen Scenografi Roskva Yasmin Andersen Musikk Live Sollid Schulerud Video Ingeborg Bjerke Styve Produsent Roskva Yasmin Andersen, Liv Basberg Støttet av Bergen Kommune, Norsk Kulturråd Co-produsent BIT teatergarasjen Samarbeidspartnere og residens Bergen Dansesenter – kompetansesenter for dans i Vestland, Tou Scene

www.roskvayasminandersen.com