•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Fragmenter - Utdrag fra Svaner i stein

Stellaris DansTeater


Under festivalåpningen torsdag 11 november 18:00 - 19:00 og Handelsmessa fredag 12 november 17:30 - 17:45


"Fragmenter – Utdrag fra Svaner i stein" er en visuell vakker og energisk koreografi. Stykket er inspirert av helleristninger fra Alta og motivet «To Svaner i stein» som er fra helleristninger utenfor Belamorsk. Koreografien er et tankesprang fra gammel tid til en mer moderne tid visualisert gjennom to scenebilder med fakta og fantasi. I et univers av bevegelser og farger, joik og kor skapes en fantasiverden. 

Forestillingen er gratis, men vi blir takknemmelige for donasjoner til DanseFestival Barents på Vipps # 117954 (søk på DanseFestival Barents i appen) eller via PayPal.

Stacks Image 48717

Stacks Image 48705

Koreografi Solveig Leinan-Hermo Dansere Ekaterina Nikitina, Eivind Linn og Tonje Aas Molnes Musikk/joik Halvdan Nedrejord

Om Stellaris DansTeater
Stellaris DansTeater er en profesjonell scenisk virksomhet med base i Hammerfest (Norge) og ble etablert i 1980. Kompaniet er den eldste aktive sceniske gruppe innen dans i Norge, og er mest sannsynlig verdens nordligste innen denne kategorien.

Vår aktivitet og turnevirksomhet er hovedsakelig i Barentsregionen/Nordområdene, men vi samarbeider også med andre grupper fra andre land og tilbyr gjestespill der det er naturlig innen vår aktivitet.

SD har lagt stor vekt på kultursamarbeid, og i dag samarbeider vi med ulike profesjonelle kunstnere, institusjoner og virksomheter i Barentsregionen (Norge, Sverige, Finland, Russland), de Baltiske land (Estland, Lativia og Litauen) og Aotearoa New Zealand.

www.stellaris.no