•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


30 år siden Dansens År

Torsdag 16 november kl. 15:00 - 16:30, Gjenreisningsmuseet


  • Stacks Image 48692

    Link

I år er det 30 år siden Dansens År ble arrangert – et år som satte dans på agendaen. Programmet den gang var fullt av dans fra nord til sør, og året bidro til å synliggjøre den samtidige dansekunsten. På 30 år har det skjedd mye med dansekunsten i Norge – både nasjonalt og regionalt. Blant annet markerer jo DanseFestival Barents 20-årsjubileum i år. Vi inviterer derfor til en panelsamtale om dansekunstens utvikling i nord. Vi har med oss tre dansekunstnere Solveig Leinan-Hermo, Liv Hanne Haugen, Mathilde Caeyers som alle bor og virker i nord, samt direktør i Davvi – senter for scenekunst, Susanne Næss Nielsen. Som innledning til samtalen vil daglig leder ved Danseinformasjonen, Sigrid Ø. Svendal, holde et miniforedrag som belyser hovedtrekkene i dansekunstens utvikling de siste 30 årene.

Arrangementet er et samarbeid mellom Danseinformasjonen, Davvi – Senter for scenekunst og DanseFestival Barents, og er støttet av Kulturrådet.