•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


DJ SAUNASATAN

Kjersti Feldt Anfinnsen

Lørdag 18 november 22:00, Scandic Hotell


DJ Saunasatan kuraterer lyden av Nordkalotten, fra karelsk strupesang til tornedalsk folkemusikk, fra finsk funk til Kari Bremnes, Mari Boine og Tungtvann, et grenseløst lydlandskap med flere etnisiteter og språk, en livsbejaende, sjangeroverskridende og mangfoldig mix på en solidarisk måte.

DJ Saunasatan kan ta form som en performance og definitivt er en eksperimentell utforskning av kvensk identitet under parolen: Ei saa peittää! Må ikke tildekkes! Det handler om synlig mangfold i samfunnet og for enkeltindividet.

 • Stacks Image 48734

  Foto: Bert Santens

  Link
 • Stacks Image 48735

  Foto: Bert Santens

  Link

Kjersti Feldt Anfinnsen er forfatter, tannlege og DJ, og har sine kvenske røtter i Nord-Varanger, nærmere bestemt Kallijoki/Skallelv og Vesisaari/Vadsø.

I 2012 debuterte hun med romanen Det var grønt på Kolon forlag. Romanen De siste kjærtegn utkom i 2019. For denne mottok Anfinnsen Subjektprisen, Havmannprisen og Bokhandelens forfatterstipend. I 2021 utkom oppfølgeren Øyeblikk for evigheten, som hun ble nominert til eu-prisen for. De to siste romanene er i ferd med å oversettes til elleve språk.