•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


PUFFF

Piste Kollektiivi/RasaCollective

15-17 november, Mylingen Barnehage


Pufff er et inkluderende scenerom. Dans og lydkunstnere med sin grunnfestede, inspirerende og oppmuntrende tilstand inviterer barna til å være med å opptre.

Pufff planter frø for at barna skal blomstre i sitt eget spontane kreative uttrykk. Pufff oppmuntrer hjertefølt sansing mot empatisk og fri tilværelse og handling. Pufff inneholder ingen tvang eller restriksjoner. Det oppmuntrer barnets egen uavhengige handlekraft, glede, spontane bevegelser for å følge hjertes ønske. I Pufff er både barn og kunstnere kunnskapsrike, kloke og intelligente agenter for frihet. Dette miljøet som stadig omorganiserer publikum kan undre seg over.

Vår sanne natur og ideal er å være frie og knyttet til hverandre. Vi lærer å bevege oss ved å se og føle andre som beveger seg rundt oss. Dette skjer for eksempel gjennom vårt system av nevroner som aktiveres ved andres bevegelse og tilstedeværelse. I Pufff er en sted for tenkning og kommunikasjon i bevegelse, klarhet i øyeblikk og kreativ undring.

Pufff skaper et trygt miljø der barn forstår at det som skjer bygges i øyeblikket og at de er en del av det.

Stacks Image 48725

Dans & koreografi Titta Court, Ekaterina Nikitina og barn 3-5 år Lyd Mari Mulari

Lengde 20 min
Produsert av Piste Kollektiivi/RasaCollective