•  
 • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

  Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


Isbad/Sauna Session


11:00, Kirkegårdsbukten, Forsøl


Vi inviterer til vinterbad og sauna på sandstranden i Kirkegårdsbukten, Forsøl.

I vår hypermoderne verden hvor skjermtid og høyt tempo har blitt normen, har behov for natur-tilknytning, slow living og helse og velvære blitt viktigere. Trenger du en forfriskende opplevelse å avslutte festivaluken med?

Elements fra Alta kommer med sine saunatelt, slik at alt er klart for en magisk start på festivalens siste dag. Kom å besøk vår vår innovative badstue.Big Butts Badeklubb vil avholde et kurs i vinterbading med påmelding, mens saunaen og stranden er tilgjengelig for andre vinterbadere også.

Big Butts Badeklubb er en badeklubb i Hammerfest med 10-15 medlemmer som bader i havet hele året. De ønsker at alle deltagerne får oppleve den herlige mestringsfølelsen av å vandre ut i havet på vinteren. De veileder dere gjennom pusteteknikker og hvordan vi sikrer en god opplevelse til tross for kulda. Gruppen gjennomfører så 1-2 bad – det kommer an på forholdene. Vi bader nesten uansett vær!

Natur-tilknytning, helse og velvære - hos oss får du en unik opplevelse!

Det er begrenset med plasser.
Påmelding gjøres til: maria.stephansen@dansefestivalbarents.no
Pris per person: 200 kr for kurset, 50 kr for sauna.
Betalingsinformasjon vil bli tilsendt ved påmelding.

 • Stacks Image 64382

  Link
 • Stacks Image 64383

  Link
 • Stacks Image 64384

  Link
 • Stacks Image 64392

  Caption Text

  Link