•  
  • © 2016-2024 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


ECHO PUNCTURE

MARIA LLOYD

Fredag 8 november 20:00, Studio Solveig Leinan-Hermo, Arktisk kultursenter


Maria Lloyd mottar e-poster ment for en annen Maria Lloyd som bor i Florida og er en MAGA Trump-tilhenger. Maria i Norge får et glimt av en annes ekkokammer. Maria bestemmer seg dermed for å reise til USA for å se om hun kan finne den andre Maria. Når du forlater det trygge og arty ekkokammeret, hvor tar reisen henne? Med live kino på scenen med elementer fra dokumentar- og fiksjonsfilm fra USA-reisen er denne forestillingen veldig relevant for det amerikanske valget.

Maria Lloyd og Magali Charriers har dansefilm som bakgrunn, og nå bringer de filmspråket på scenen med et fantastisk scenekunstteam.

Stacks Image 48725

Danser og livekamera Antero Hein Prop-mester Vega Drake Lysdesign Inger-Johanne Byhring Musikk- og lyddesign Egil Hermannsson Co-forfattere Magali Charrier og Maria Lloyd Fremført, produsert og regissert av Maria Lloyd

Stacks Image 48734