•  
  • © 2016-2024 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


EVA

MARIA K. LANDMARK

Onsdag 6 november 16:00, Hammerfest Bibliotek


EVA - en danseforestilling. En iscenesettelse av en 77 år gammel dames første møte med samtidsdans. En lavmælt, hverdagslig beretning om det lille og det store, det nære og det universelle, om fortid og nåtid og om å utforske hva den fysiske kroppen rommer av muligheter, begrensninger, minner og følelser.

Over tid har koreograf Maria Landmark møtt sin egen mor i studio. De har danset, improvisert, prøvd og famlet. Begge har vært langt utenfor komfortsonen, følt seg på tynn is, men likevel hatt et ønske om å uttrykke noe som ligger der. Bekrefte at dans ikke har en alder og at det aldri er for seint å uttrykke seg. Fordi alt finnes allerede inni der et sted, selv om det kanskje ikke har fått slippe ut tidligere.

På scenen har hun med seg musiker og låtskriver Petter Carlsen, som både har lagd ny musikk og hentet inspirasjon fra sitt eget arkiv.

  • Stacks Image 48692

    Link

Av og med: Medskapende danser Eva Krogstad Landmark Musikk Petter Carlsen Koreografi Maria K. Landmark Kunstnerisk rådgiver Marie Bergby Handeland Prosjektet er støttet av Norsk Kulturråd