•  
  • © 2016-2024 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


SKROT

SILJE NORDHEIM / KARIN MOE HENNIE

Tors. 28 & Fre. 29 nov.


I forestillingen vi møter Rote og Hue, altså ”Team RoteHue”. De to arbeiderne kommer til et nytt sted, og det er ikke et hvilket som helst sted. Det er et område fullt av skrot. Først må Team RoteHue finne ut av hva de skal gjøre med alt dette skrotet. De finner, etter mye om og men, ut at de skal rydde og sortere dette oppi merkede søppeldunker, men Rote og Hue er også nysgjerrige. Akkurat som barna. De plukker opp ting fra bakken, og før det kastes i riktig dunk, så er det viktig å prøve om det kan brukes til noe. Kan det lage lyd? lukter det noe? Kan det danses med? Hva kan vi gjøre med et tomt yoghurt beger? Hva kan en hullete støvel brukes til? Blikkbokser? Avispapir?

Vi vet at de aller minste barna nåes gjennom sansene, og gjennom å få utforske. De skal få kjenne på ting, se på ting og få være med på å sortere. Barna introduseres på en morsom måte for sortering av plast-, mat-, papir-, metall- og restavfall og hvordan det som tilsynelatende er skrot kan brukes til noe magisk og artig.

Forestillingen varer i ca 30 min.

  • Stacks Image 48692

    Link

Forestillingen er i hovedsak rettet mot barn fra 0-3 år, men spilles også for barn helt opp til 6 år. Den har turnert med den Kulturelle Bæremeis i Aust- Agder i 2017 og 2018 og i Oslo kommune i 2019 og 2020. Den har også blitt vist på blant annet Kilden i Kristiansand, Buen i Mandal, Lyngdal kulturhus, Vennesla kulturhus og Sølvberget i Stavanger