•  
  • © 2016-2024 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Støtt oss! Om du har hatt gleden av å ta del i en av våre gratis arrangement, eller ønsker å støtte arbeidet vi gjør VIPPS oss gjerne #117954/DanseFestival Barents, eller send oss en donasjon via PayPal (se link under). Tusen hjertelig takk for hjelpen.


XWOMXNESEX

HAUGEN PRODUKSJONER

Lørdag 9 november 19:00 Frityren, Arktisk kultursenter


Stacks Image 48750
“Alt i verden handler om sex, unntatt sex. Sex handler om makt.” Oscar Wilde
 
Hva skjer når 3 erfarne kvinner tar makten for å få det de vil?

Tre etablerte danseartister kommer sammen i en spennende, rå, rørende og morsom forestilling rundt opplevelsen, anatomien og fysiologien til sex/ualitet. Sammen og gjennom dans, bevegelse og monologer utforsker og deler de erfaringer, sosiale traumer og ønsker. Med glimt i øyet, selvironi og sårbarhet forteller trioen personlige historier som spenner fra å være skeive, til hormonelle endringer, til likegyldighet til sex og oppdage ny seksualitet.

Av og med Liv Hanne Haugen, Meagan O'Shea, Anne Katrine Haugen. Margunn Kilde var med i første utgave av prosjektet. Hennes input er en viktig inspirasjon for det videre arbeidet Musikk Nasra Lys Øystein Heitmann Kunstnerisk veileder Margret Vilhjalmsdottir, Kristina Junttila, Melanie Fieldseth Kostymeansvarlig Rune Hennum Nilssen Produksjon Haugen Produksjoner Foto Jamie Bivard, Marius Fiskum og Margunn Kilde Støttet av Norsk Kulturråd, Fond for Lyd og Bilde, Fond for Utøvende Kunstnere, Fritt Ord, Tromsø Kommune, Davvi-Senter for Scenekunst og Tromsø Kulturskole Takk til K.J. Holmes og Caroline Grønbekk for bidrag inn i prosessen Foto Jamie Bivard, Marius Fiskum og Margunn Kilde

  • Stacks Image 48784

    Foto: Jamie Michael Bivard

    Link
  • Stacks Image 48785

    Foto: Marius Fiskum

    Link
  • Stacks Image 48786

    Foto: Marius Fiskum

    Link
  • Stacks Image 48792

    Foto: Marius Fiskum

    Link
  • Stacks Image 48793

    Foto: Jamie Michael Bivard

    Link
  • Stacks Image 48797

    Foto: Marius Fiskum

    Link


Stacks Image 48735
Haugen Produksjoner ble stiftet i 2003 av søstrene Liv Hanne og Anne Katrine Haugen i forbindelse med deres første felles forestillingen «Søstre». «Søstre» ble vist 180 ganger, og turnerte land og strand rundt i regi av Riksteatret og Den Kulturelle Skolesekken. Siden da har Anne Katrine og Liv Hanne initiert hver sine forestillinger, men alltid i nært samarbeid med hverandre. Begge har sin danseutdanning fra blant annet London Contemporary Dance School, og etter det jobbet innen forskjellige dansekompanier i Belgia og Nederland.

Dokumentarisme og fiksjon, opprørstrang og abstrakt dans, samt en sterk forankring i nordnorsk identitet og tilhørighet er noen av stikkordene for Haugen Produksjoners kunstneriske motivasjon. Inkluderende arbeidsprosesser og nære samarbeider ofte på tvers av sjangre, er viktige strukturer som sikrer stadig nye bevegelser og uttrykk. Et ønske om å være underveis, sammen med nysgjerrighet og interesse for å fange opp det som til enhver tid rører seg her og nå, er den viktigste motivasjonen for Haugen Produksjoners arbeid og dansekunst. Etter mange år ute i Europa ønsker nå begge søstrene Europa velkommen til Tromsø ved at de ofte inviterer utenlandske kunstnere inn i prosjektene deres. www.haugenproduksjoner.no