•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Ulv i skoen

Anne Katrine Haugen og Reidar Sjøset

Et ekte eventyr – men hvor er prinsessen?
Hvem passer skoen? Her er så mange sko og enda flere føtter...

I Ulv i skoen møter vi kjente eventyr. Figurer og gjenstander dukker opp i nye og annerledes sammenhenger. Her er galskap, epler, kjærlighet, ulveklør, mystikk og sminkeglade stesøstre. Ord kan danse og dans kan fortelle. I hvert fall når eventyret får bestemme. Denne forestillingen er ikke bare for voksne, men også i høy grad for barn og unge. Humor servert med en god del frekkhet krydrer denne spesielle danseforestilling som også har en forteller. Historien hun har å fortelle er så bra at ingen går uberørte hjem. 

Stacks Image 33

Ide/Konsept/Koreografi/Dans: Anne Katrine Haugen og Reidar Sjøset
Forteller/Tekst/Utøver: Tone Bolstad Fløde
Komponist: Andreas Fliflet
Dramaturgi: Marit Solbu
Scenografi: Hilde Renee Opdal
Krinoliner/Kostyme assistanse: Ann-Jorunn Pedersen
Lysdesign: Øystein Heitmann
Teknikker: Mats Larsen

Anne Katrine Haugen (koreograf/danser) er utdannet fra London Studio Centre og London Contemporary Dance School. Anne Katrine er frilans danser/koreograf og bor i Tromsø. Hun arbeidet med den nederlandske koreografen Angelika Oei i alle hennes produksjoner og dansefilmer fra 1991-98. Disse ble vist og turnert i hele Europa, Canada og USA. Fra 1998-2003 jobbet hun med Stellaris DansTeater. Egne koreografier er bla, Søstre sammen med Liv Hanne Haugen som ble vist ca. 170 ganger, DKS og Riksteaterturne.

Tone Bolstad Fløde (profesjonell forteller) er utdannet i drama og teater. Hun har arbeidet som profesjonell forteller i seksten år. I denne tiden har hun laget fortellinger og reist rundt med sitt eget fortellerteater i skoler, bibliotek, intimteater og hatt flere turneer gjennom Den Kulturelle skolesekken, Folkeakademiene m.fl.  Hun opptrer ved ulike festivaler og driver sin egen fortellerkafé i Horten.

Reidar Sjøset (danser/koreograf) er utdannet på Statens Balletthøgskole. Han har siden 1990 arbeidet som frilans danser i skandinavia med div. kompanier og koreografer bla : Lise Eger, Jane Hveding, Øyvind Jørgensen, Anette Weisner, Jens Bjerregaard, Charlotte Rasmussen, Tim Feldemann, Guido Tuveri, Skåne Danseteater og Stellaris Dans Teater. Reidar har som koreograf gjort mindre og større verker som har blitt vist i Norge og Danmark.

Takk til Rådstua Teaterhus, RadArt, KHiO, Trafo, Anniken Romuld, Geir Fløde, Fabian Scarano, Robert Borgersen, Marianne Nordnes, Liv Haugen og Margit Amundsen.

Forestilling: Grendehuset i Rypefjord, torsdag 29. mars kl. 17.30