•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Strikke Prosjektet

Hele festivaluka i Strikkehjørnet i foajeen til Arktisk kultursenter.  • Stacks Image 48372

    Caption Text

    Link

Vi er inspirert av de gigantiske kostymene som danserne har på seg i Carte Blanche sitt stykke Soufflette. Les om forestillingen her.

Barents regionen har en veldig sterk strikke tradisjon, og her i Hammerfest er det flere aktive strikkegrupper, som møter regelmessig for å strikke på kafeer, på biblioteket, på hytta og hjemme. Bli ikke overrasket om du sitter ved siden av noen på flyet som strikker?

Derfor tar vi initiativet til å invitere besøkende til årets festival å bli med på vårt Barents Strikkelappeteppe prosjekt. Du kan enten ta med deg en strikkelapp som du strikker på forhånd, eller du kan strikke en mens du er her. Og hvis du ikke kan strikke, så har vi alliert oss med mange frivillige strikke entusiaster som kan hjelpe deg å lære å strikke mens du er her.

Bruk fantasien, vær kreativ og bli inspirert av de arktiske fargene, og strikk hva du vil. Lappen trenger å være ca 20 x 20 cm, som vi strikker sammen, til å forme et lappeteppe som skal vokse i løpet av festival uka og fremover. La oss se hvor stort vi sammen kan lage det!