•  
  • © 2016-2023 DanseFestival Barents. Org.nr.: 992 853 638

    Personvernserklæring Kontakt oss 0

Lansering av DAVVI - Senter for Scenekunst

Dansearena nord og RadArt

Fredag 12 november kl. 17:00, Arktisk kultursenter


Vi har brukt koronatiden godt!

Vår drøm om å samle scenekunstfeltet i nord har kommet så langt, at vi kan løfte sløret for både navn og logo.

Davvi er nordsamisk og betyr nord. Navnet speiler at vi lever og jobber i et stort og komplekst landskap. Davvi – Senter for scenekunst sine viktigste oppgaver er å legge til rette for kompetanseutvikling, nettverk og samarbeid. Den nye organisasjonen skal bidra til at uavhengige scenekunstnere i Nord-Norge får gode betingelser til å utøve jobben sin. Organisasjonen er innholdsmessig en kombinasjon av det beste fra RadArt – nettverk for fri scenekunst og Dansearena nord, kompetansesenter for dans. Kompetansesenteret vil framover jobbe både for dans, teater, nysirkus, performance og andre uttrykk som hører til scenekunstfeltet.

Det er derfor vår store glede å invitere på markering av denne viktige overgangen. Markeringen vil foregå fredag 12. november kl. 17.00 på Arktisk kultursenter.

Vi har lagt markeringen samtidig som DanseFestival Barents avvikles. Det betyr at du har muligheten til å se Elle Sofe Sara sin forestilling Vástádus Eana – The Answer is Land som spiller kl. 18.00 i regi av DanseFestival Barents på Arktisk kultursenter.

Vi hadde blitt svært glade om du deltar i denne markeringen sammen med oss. På vegne av RadArt og Dansearena nord

Stacks Image 48669